Thome os tvn miért ment el sok csatorna? Paprika cool meg elég sok sport csatorna.
Figyelt kérdés
Rámegyek és azt írja ki hogy ezen csatornát a 1412 es számon fizetheti elő. Vagy valami ilyesmi. De eddig volt a régi tvn aztan vettünk egy nagy lg-t azóta elment a fele.2012. aug. 12. 10:51
12/15 A kérdező kommentje:
Nem jo hát alig jon be par csatorna amiota ki lett cserelve a tv
2012. aug. 15. 08:00
13/15 anonim válasza:
A tiszteltkérdező összevissza beszél,talán saját maga se tudja mit. A tv készüléknek nincs semmi köze a tv adokhóz nekem samsang 16:9 es képcsőves tv m vn most vettem 1 hete,bizományiban. Arról lehet itt szó hogy olyan csomagod lehet ami nemtartalmazza ezeket az adokat. Javaslóm a tisztelt kérdezőnek fáradjon má be a T home üzletbe és kérdeze meg milyen csomagja van ha nincs benn azok adók kéníytelen lesz csomagot válltani amiket nézni kíván
14/15 anonim válasza:
és milyen t home tv d van ??
ip tv
sat tv ??
vagy valami kábeles ?
Nekem iptv van minden benne van de a sat tv be is és nemsokat kell fizetni családi csomag. Egyedül a hbo cinemax nincs az + lové
15/15 A kérdező kommentje:
Utolós előtti nagyon vicces vagy örülök,hogy te jobban tudod,hogy milyen csatornáim vannak -.-
Volt egy kis Thomson tv. Volt összesen 49 csatorna. Utána lett egy új tv. Egy 82 es Samsung LCD.
És ugye az volt a probléma,hogy nem jött be sok csatorna. Sport M,Sport 1,2 meg még jópár. Cartoon network,minimax stb.
Fogtam kicseréltem a tv-t a régi Thomsonra és megint volt Sport m,1,2,mini,cartoon. Na ez,hogy lehetséges ?
2012. szept. 17. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!