Mi volt a címe ennek a rajzfilmnek?
Figyelt kérdés
Még anno ment a TV2-n. Egy nyomozóról szólt, aki egy kisvárosban élt. A főellenség egy fantom (?) volt, akit soha nem mutattak, a főcímben varjak károgtak. Csak ennyi maradt meg belőle. Valaki ráismer?2012. aug. 10. 14:05
1/5 anonim válasza:
Arra a rajzfilmre gondolsz-e , amelyikben hárman nyomoztak. Volt egy lány meg két fiú (mármint nem emberek voltak , hanem valami állatok). Nemtudom te arra gondolsze , mint én de egy ehhez hasonló mesét már én is kerestem. Ja és mégvalami , nekem úgy rémlik , hogy a lányt úgy hivták , hogy Kátya. (sajnálom , de nem tudom leirni)
2/5 anonim válasza:
Az előttem szóló leírása alapján nekem ismerős, volt benne talán egy malac (?), Oscar, és igen a csaj Katja volt, valami kék haja volt :D Nem emlékszem a címére sajnos. :(
4/5 A kérdező kommentje:
Megvan! Providence, a rejtélyes kisváros!
2012. aug. 17. 11:20
5/5 anonim válasza:
Nekem Gógyi felügyelő jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!