"Tv2 Mutasd magad" ti milyen casting videót töltöttetek fel/ küldtetek el?
Figyelt kérdés
Miket mondtatok el? Csak leültetek a gép elé és elmondtátok vagy szerkeszgettetek rajta? Minden infót megköszönnék tanácstalan vagyok! :D és van határidő? köszi2012. aug. 9. 19:55
1/4 anonim válasza:
Ja ez engem is érdekelne. Meg az, hogy miket kell ijenkor mondani..
2/4 anonim válasza:
én még azt sem tudom hol kell jelentkezni :S pedig nagyon szeretnék...
3/4 anonim válasza:
Itt kell jelentkezni:
mutasdmagad@tv2.hu
Olyan videot kell beküldeni,amin előadsz vmit.A legjobb az,hogy kerítesz magadnak vki havert aki segít neked abban h ő legyen az egyik fél akivel előadod,ha párbeszédes dolgot akarsz beküldeni..erre jo megoldás az,ha színdarabot keresel..pl Ha begépeled a google-ba hogy kortárs drámaíró portál,ott rengeteg színdarabot találsz amelyek közül biztosan találsz olyat ami megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!