Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az animéket, és egy karakter igazából nagyon be is jön.. de tudom, hogy ez ciki, meg minden, meg már megszállottság is, mert pl. a kék színről mindig ő jut az eszembe, és megveszek a boltból mindent, ami kék.. és szinte egész nap rágondolok..
2012. júl. 29. 17:18
 1/4 anonim válasza:
A cikiség attól függ hány éves vagy,de ahogy elnézem gondolom nem 8-9...keresgélj a valóságban helyes fiúkat,mert tudd hogy az animék csak rajzos program segítségével jöttek létre tehát nem léteznek!! ezt fogadd el és a kék színről gondolj valami rossz élményre vagy undi dologra akkor majd nem veszed meg! vagy döntsd el fejben,hogy nincs anime nincs kék cucc :) hajrá írd meg,hogy sikerült-e !!
2012. júl. 30. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi hogy megkédezem de..melyik az a karakter? :DD
2012. aug. 1. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
amúgy meg szerintem annyira nem ciki 1-2 évvel ezelőtt én is így voltam vele,de még mindig normális vagyok :)
2012. aug. 1. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is bssza már nagyon az agyamat. Ki az a karakter?! :D
2012. szept. 9. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!