Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Jackassról?

Mi a véleményetek a Jackassról?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Vicces dolog!Nagy baromságokat csinálnak, tényleg jót lehet rajta derülni!De ha megnézed a másik oldalát, hogy mindannyian egészségesek, és mindent megcsinálnak,ami káros rájuk nézve, nem becsülik az életet, az egészséget!Nagyon sok ember, aki nem egészséges nagyon örülne neki, ők pedig nem becsülik meg...
2009. júl. 15. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jókat lehet röhögni rajtuk,de néha túlzásba viszik azért...
2009. júl. 16. 08:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti,hogy Margera egy ön-és közveszélyes elmebeteg!Komolyan nem értem,hogy lehet még mindíg szabadlábon...XD
2009. júl. 20. 20:48
 4/14 anonim válasza:
100%
Én felnőtt fejjel jókat szoktam derülni 1-1 mutatványukon, persze nem a gyomorfelkavaró fajátkon, viszont az nem szeretném, ha a gyerekem megnézné. Legalábbis még nem, majd, ha idősebb lesz, és meg sem fordul a fejében, hogy ezt ő is meg tudná csinálni.
2009. júl. 22. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
én szeretem..beteg egy humorom van xDD
2009. szept. 30. 19:22
 6/14 anonim válasza:
én imádom ^^
2010. febr. 5. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem őket, elég beteg arcok. :D

Mondjuk vannak totál értelmetlen hülyeségeik is.. normális ember biztos nem csinálná meg azokat, amiket ők. :D

2010. márc. 18. 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Imádom.

Aki azt mondja, hogy túl durva az ne nézze. És akit befolyásolni tud a Jackass(Ő is probálkozik ilyen mutatványokkal) az meg is érdemli, hogy megsérülyjön. Persze az utolsó mondat az 18 év feletti nézökrwe vonatkozik. Nem véletlen 18-en felülieknek szól a műsor.

Néhol nagyon durva de azért jó. Imádom a Jackasst! Jackass őrőké! Éljen a harmadik rész!

2010. máj. 25. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
én imádom, főled steve-ot és jhonnyt <33
2011. febr. 15. 17:35
 10/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket sajna a gyomor forgató részeket nem tudom megnézni mert én is rosszul leszek. De ha nem ők akkor mások próbálják ki ezeket.
2011. máj. 2. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!