Ismeri valaki azt a külföldi műsort, amiben emberek rengetegek spórolnak azzal, hogy mindenre összeszednek kuponokat és felhalmozzák az egész házban a háztartási cikkeket?
Nagyon tetszik az a műsor...
Magyarországon miért nem lehet ilyet csinálni? Honnan lehetne egyáltalán ennyiféle kupont szerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Mi a címe? Érdekesen hangzik.
Bár nem értem, azon mi a spórolás, ha akciósan megveszek rengeteg mindent. Én keveset veszek, és a maradék pénzt kamatoztatom. Szerinted melyikünk jár jobban? Bár nem tudom, hogy csinálják a tv-ben...
Nem tudom mi a címe, de a TLC nevű csatornán szokott menni.
Úgy csinálják, hogy mindenre van kuponuk és akkor megtervezik, hogy miből mennyit vesznek. Figyelik az akciókat, stb. ... És van, hogy 1000$-nyi terméket megkapnak néhány $-ért, annyira jól megtervezték a vásárlást...
Igen, Kupponzsonglőrök a címe!
Én is sokat gondolkodtam rajta, miért nem lehet nálunk is ezt csinálni. Sajnos nem igazán találkoztam olyan kuponnal melyet tényleg megéri beváltani. A Pingvin Patika újságjában szokott néha olyan lenni, amivel olcsóbban lehet venni pl. szappant vagy zsebkendőt. De abból is csak egyet lehet beváltani. A többi általában nem éri meg, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!