Szerintetek milyen ez a vivás randommarci?
Figyelt kérdés
Titeket irritál? vagy nem?:D2012. júl. 22. 01:03
1/11 anonim 

válasza:

A Marci nem, hanem a műsor... nem szól semmiről... mitől lesz ez egy MŰSOR??? :)
2/11 A kérdező kommentje:
engem az a gyerek is.. nem feltudja húzni az agyamat.. a műsornak pedig értelme tényleg nincs..:D
2012. júl. 22. 01:22
3/11 anonim 

válasza:

nagyon irritáló egy hülye gyerek -.-"""" ha ránézek komolyan hánynom kell kis görény pfff
4/11 A kérdező kommentje:
egyetértek veled mercike!
Én nem is értem hogy került oda be.. ilyen kis 10 évesek..
2012. júl. 22. 01:30
5/11 anonim 

válasza:

igen pontosan -.-""" azt hiszi hogy nagymenő közben meg egy kis csicska hogy a rákba került be én sem értem...:D
6/11 A kérdező kommentje:
így van és még felöltöztetik márkástól márkásabb cuccokba pfff -.-" Máshol meg kenyér nincs az asztalon itt ez a lényeg! Meg az hogy az igazi sztárokat nem mutatják ! de ilyen 10 évesek meg igen! Itt ez a szégyen..
2012. júl. 22. 01:48
7/11 anonim 

válasza:

semmit nem ér az a fiú egy rakás szar :S lehet hogy a való életben meg kis szar piaci cuccokba járkál kis gizda -.- nem tudom honnan jönnek ezek a kis csicska gyerekek de az agyi szintje egy 5 évesén van xd
8/11 A kérdező kommentje:
inkább 3 évesnél xDD
2012. júl. 22. 01:58
9/11 anonim 

válasza:

Ma reggelig fogalmam sem volt ki ez a randommarci (nincs vivatévénk), de utánaolvastam, mert már nem először hallottam ezt a nevet. Bár eddig azt hittem valami mesefigura. De amikor megláttam, te jó ég.
Hogy Cartment idézzem: "Manapság ez a menő? K*rvára öregszünk b*szki!.
10/11 anonim 

válasza:

Leszoktatja a járókelőket a dohányzásról?? Ahogy olvastam. Engem szoktasson le. A seggébe nyomnám az égő cigarettát, az biztos. Meg a két szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!