Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek az normális, hogy...

1/9 anonim ***** válasza:

Akkor ennek nagyon fogsz örülni :D

http://www.youtube.com/watch?v=ne5DKEA2tL0

2012. júl. 21. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem röhejesek,inkább elképesztően szánalmasak...
2012. júl. 21. 19:43
 3/9 A kérdező kommentje:
gyenge :D a szövegük meg szar és hiányzik belőle az átkozódás és kemény káromkodás is.
2012. júl. 21. 19:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen annyira szánalmasak, hogy már elképesztően röhejesek. bár lehet hogy az rtl lefizette őket hogy minél nagyobb balhét csapjanak, mert ugye a botrány növeli a nézettséget.
2012. júl. 21. 19:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Pont attól vicces hogy benne verekedés átkozódás, szerelmi ellentét, rengeteg káromkodás, gyűlölet. Ebbe ez mind megvan: http://www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs
2012. júl. 21. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A mágnespcsjút még nem láttam, kösz! :D
2012. júl. 21. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
szívesen máskor is :D De a kérdésre is válaszoljatok "lécci"!! Ezeken ti is röhögtök??
2012. júl. 21. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Én inkább szomorú vagyok.

Mindenki tudja, hogy vannak ilyen emberek, de, hogy a két legnézettebb kereskedelmi csatorna (kanális) ilyen mocskot generáljon, az maga a televiziózás legalja.

2012. júl. 22. 11:09
 9/9 anonim válasza:

"Én inkább szomorú vagyok.

Mindenki tudja, hogy vannak ilyen emberek, de, hogy a két legnézettebb kereskedelmi csatorna (kanális) ilyen mocskot generáljon, az maga a televiziózás legalja."

Sajnos, a mellékelt ábra is bizonyítja.

Pedig mennyi szórakoztatóbb dolog lenne, amire érdemes lenne időt szentelni.Annyi jó film, könyv és zene van, ami fantasztikus.De az emberek zöme meg ilyen herélt, zagyva, agymosó, közönséges, primitív marhaságoknak szenteli a szabadidejét.Nem csoda hogy annyi boldogtalan ember van itt.Ha ilyeneket néznék, én is az ereimet metszeném fel kétségbeesésemben.

Hát, szomorú dolog ez a televíziós szórakoztatás!Sajnálom a gyerekeket, akik ilyen környezetben nevelkednek és lemaradnak annyi fantasztikus és szórakoztató dologról az életben. :(

2013. jan. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!