Mondanátok nekem jó török sorozatokat?
Figyelt kérdés
Mostanában rákaptam a törökök szappanoperákhoz hasonló képződményeire, konkrétan azokra, amik nem az emberi hülyeség mintapéldái, mint a dél-amerikaiak többsége. A most futó Tiltott szerelem mellett tudnátok mondani még párat, amit érdemes lenne megnéznem?2012. júl. 15. 23:27
1/7 anonim válasza:
Hát, amit szerintem érdemes lenne megnézned, az bár német, de félig törökökről szól. Pontosabban a törökök helyzetéről Németországban. Mondjuk. Az a címe, hogy Török kezdőknek (asszem, mert németül Türkisch für Anfaenger)
2/7 anonim válasza:
Seherezádé, Ezel-Bosszú mindhalálig, A szív útjai
Én csak ezeket ismerem :)
4/7 anonim válasza:
1, pocsicsálbe dobókapitány
2, török basa kutyafas.a
3, ezer ezel segget szerel
én ezeket ismerem javaslom mindet
5/7 anonim válasza:
Szerintem az Ezel bosszú mind halálig nagyon jó film,de a Szív útjai sem rossz bár nem néztem végig,és van ez a Tiltott szerelem című sorozat a TV2-ön az is nagyon jó sorozat.Bár én eddig a mexikói sorozatokért rajongtam de az Ezel után a török sorozat is nagyon bejön :).
A negatív szereplőket nem szeretem pl.:AYSAN,CENGÍZ,BIHTER ezek a szereplők nem tetszenek mert gonoszak a sorozatokban
6/7 anonim válasza:
Utolsó:Azok is kellenek bele,mert akkor unalmas lenne.És épp,hogy ők voltak azok a színészek,akik nagyon jól játszották a szerepüket.
7/7 anonim válasza:
Én is most nagyon oda vagyok a török sorozatokért én még figyelmdbe ajánlom a Kuzye Güney,Szerelemben háborúban ezek nagyon jó sorozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!