Dj Chris kérdése:
Szerintetek lesz Amerikai Pite 9?
Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem ezeket a sexmániás alakokat, és remélem,hogy lesz 9. része...2012. júl. 10. 22:56
1/12 anonim válasza:
remélem lesz :D kedvenc filmemjeim közé tartozik az összes rész
3/12 anonim válasza:
elvileg lesz:)
Láttad már a találkozót?:D
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, láttam,de csak szélesvásznún...
Valaki el tudná linkelni a rendes részét, amit nem szélesvásznon olyan mozisan adnak le?
2012. júl. 10. 23:38
6/12 A kérdező kommentje:
x'DD
Ezen csak nevetni tudok :))
"A Találkozó" a 8. rész :D
2012. júl. 11. 14:21
7/12 hidro88 válasza:
Hát sajnos ezt bebuktad kiscimbora ugyanis készült 8. rész ami nem ˇˇA Találkozóˇˇ hanem az ˇˇEgy Lyukatˇˇ cimű film amiben a Eric Stiffler szerepel. De ha jól tudom a 3.rész után valaki más vette át a rendezést és igy született a 4,5,6,7,8 - dik rész amiben nem a megszokott szereplöket látjuk, ezért ezeket sokan nem is tartják Amerikai Pitének
8/12 anonim válasza:
Remélem lesz! De csak az eredeti szereplőgárdával, mint az 1-3 részben, illetve az "A találkozó"-ban :) Azok hatalmas filmek, a többi a nyomába se ér!
9/12 anonim válasza:
Szerintem biztos lesz. És nem értek egyet az egyik válasszal, miszerint nem jó a 4. 5. 6. 7. rész.. nekem azok is nagyon tetszettek.
Bár ezt mindenki maga dönti el, hogy kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!