Miért vetítenek olyan béna filmeket a TV-ben?!
Figyelt kérdés
Miért vetítenek oylan béna filmeket a TV-ben?!Ráadásul egy filmet vagy 5X-6X ismételnek! PFF!
Pedig olyan sok jó film van... miéer pont a "középkategóriás" filmeket vetítik legtöbbször? Azért néha van amikor jó filmek mennek!
2009. júl. 11. 21:23
1/6 anonim válasza:
Egyszerű, mert így kevesebbet kell rá költeni.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is idegesít, mindig amikor unatkozhatok a gép előtt...
Ovizsaru már lejárt lemez, Joe a gorilla... Na arról ne is beszéljünk... Nagyon gáz...
De bezzeg ha elmegyek valahova... Akkor biztos, hogy vmi jó filmet adnak...:/
3/6 anonim válasza:
Előző vok:
Egy kis javítás:
első sorban azt akartam, hogy mindig amikor itthon vagyok éppen, akkor vetítenek sz.r filmet.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
amúgy szerintem is azért nem, mert ezek a filmek "olcsóbbak"
2009. júl. 11. 22:21
5/6 anonim válasza:
Igen,olcsóbbak - pláne,ha már réges rég megvették a jogdíjakat.Így nem csupán olcsóak,de még ingyenesek is! ;)
6/6 anonim válasza:
Persze van amikor semmi érdekes nincs a tv-ben máskor meg azt sem tudom eldönteni hogy mit nézzek mert annyi jó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!