Mit tudnék csinálni itthon?
Miért nem mész le a barátaiddal? (Remélem lány vagy mert lányos dolgokat fogok írni ha nem akkor el se olvasd szerintem.)
Na mindegy..
Keress rajzokat a neten és másold le őket vagy rajzolj magadtól , próbálj magadnak szép arcfestéseket csinálni nem ilyen jujj cuki pillangó stb. hanem pl. ilyet:
csinálj a régi nem hordható ruháidból (ha van ilyen) új ruhákat , Nézd meg a kedvenc színészeid wikipédiáját és ha ott találsz olyan filmjét amit még nem láttál de érdekelne és fent van a neten nézd meg azt.
próbálj mintákat festeni a körmödbe.
Vetess egy könyvet vagy keress a neten és olvasd el.
Díszítsd fel a szobád.
kamerázz a barátaiddal.
Sorozatokat tudok ajánlani , hogy ne unatkozz :
Gossip Girl ( A Pletykafészek )
Vámpírnaplók
Odaát
Jersey Shore
Szellemekkel suttogó
Született feleségek
Grimm
A Titkos Kör ( the secret circle )
Tölts le jó játékokat a netről és játsz azokkal.
Netes Játékok:
Transformice
Honfoglaló
Mondjuk ez a kettő fiúknak is jó.
Olvass olyan oldalakat ahol a sztárokról , divatról , suliról , ciki sztorikról stb.-ről olvashatsz pl:
Starity .hu
Neon.hu
Közösségi oldal:
Formspring
ha nem tudod mi: Itt az emberek kérdéseket szoktak feltenni egymásnak , lehet személyeset is meg olyat is ami az összes követődet megkérdezi. Sok jó fej ember van ott és tanulhatsz/röhöghetsz is egyes emberek válaszán.
A legtöbb ember 11 felett és 30 alatt van szóval olyan "öregek" és kicsik nincsenek ott.
Hát ha lány vagy és tudtam segíteni akkor szívesen :D
Átnevelő tábor-engem nagyon megfogott ez a film, főleg azért mert megtörtént
Lányom nélkül soha-ez könyv, bátran mondhatom, hogy az egyik kedvenc könyvem, alig bírtam letenni olyan érdekes és szintén megtörtént..egy nő írja le, hogy mi történt vele és a kislányával.
Sikoly-most ezt olvasom, már eléggé a vége fele járok és ez is olyasmi amit nagyon nehezen tudok letenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!