Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » T-Home Sat TV adása hagyományo...

T-Home Sat TV adása hagyományos tv készüléken nézhető?

Figyelt kérdés
Hagyományos tv-m van(se led, se lcd, se hd), de be szeretném kötni a sat tv. Arra vagyok kíváncsi, hogy esetleg nem e lógna ki a film széle és arra, hogy milyen a mínőség.

2012. júl. 8. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a digitális adást szeretnél nézni, és set top boxot bérelsz, akkor a képminőséged a hagyományos tv-én is sokkal jobb minőségű lesz. A 16:9-es képarányú adásoknál természetesen (ha a tévéd 4:3) alul és felül is keskeny csik látható (de ez eddig is igy volt szerintem).

Én ajánlom a digitális vételt, minden esetleges vételi hiba elmúlik.

2012. júl. 8. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előbbi vagyok:

[link]

2012. júl. 8. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. júl. 9. 08:01
 4/4 anonim válasza:

Szia! nekem is hagyományos "katódcsöves" tévém van és Sat Tv-n keresztül nézem a csatornákat. A szolgáltatáshoz csak egy scart (százlábú) csatlakozóra van szükség, mely minden 30 évesnél fiatalabb tv esetében adott. Nincsen semmi problémám a minőséggel, a Sat Tv-n csodás, éles képeket látok, nincs olyan műsor, ahol kilógna a képből a tartalom. Amennyiben jó a jelminőség (ezt a szerelő tudja megmérni a helyszínen), akkor a Sat Tv nem fog csalódást okozni. Sőt, amennyiben T-s neted is lenne hozzá, akkor lehet Interaktív Sat Tv-d is, mely ugyan azt tudja, mint az IP tv, illetve az új, méregdrága "smart tv"-k. Ilyen pl.: facebook, youtube, különböző internetes alkalmazások, archív tv funkció (3 napra visszamenőleg minden műsort meg tudsz nézni, egyelőre csak bizonoys csatornákon), felvehető, megállítható adás stb.... A lényeg, hogy ebben az esetben sem kell hozzá semmit venned, a jelenlegi tv-vel tudsz úgy szórakozni, mintha 150-200 ezerért vettél volna egy újat.

Remélem tudtam segíteni!

2012. júl. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!