Vicces, furfangos kérdések?
Figyelt kérdés
MOst indult újra a tv2-őn az ezek megőrültek című celebsorozat. a keddi adásban volt egy úgynevezett tojás kvíz játék,amiben vicces,gondolkoztató kérdések voLTak.Ilyenek kellenének nekem,de az adás nem találom sehol. Valaki tud ilyeneket mondani? FONTOS!2012. júl. 5. 07:46
1/1 anonim válasza:
Brutálisan későn írok bocsi, de azért válaszolok
Ha egy strucc egy nap allatt egy tojást tojik akkor hány strucc hány nap alatt hány tojást tojik ???
Négy lába van szék de nem asztal
Mi a válasz erre a kérdésre ???
Jobb vagy bal kezeddel tölröd ki a seggedet ??? (erre az a válasz hogy én papírrAL szoktam) bocsi hogy ilyen későn írok de eddig nem láttam :( SORRY :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!