Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A dr. Csont című sorozatot...

A dr. Csont című sorozatot miért szüneteltetik az rtl-en általában?

Figyelt kérdés

Most néztem a tv műsort és láttam hogy nem lesz dr.csont szóval egy jó ideig biztos hogy nem adják és folyton ezt csinálják. :( Ilyenkor nyáron ez a kedvencem imádom nézni és most érdekes és olyan évad amit még nem is adtak erre szünetel vagy leáll örökre.Nem értem ti tudjátok miért csinálják ezt?

Ha igen légyszi írjatok. :) (Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült)

2012. júl. 2. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Vagy rossz a nézettsége, vagy más műsor van betáblázva, vagy csak nyári szünet van, amikor nem adnak sorozatokat.

Az RTL olyan szinten el van csúszva sorozatokkal, hogy évekig még ez fog menni. Pont ezért amikor megvették a Once upon a time-t, le is adták és átpasszolták az m1-nek, mert nem fogják tudni leadni belátható időn. Megvették a rengeteg nyomozós sorozatot, és a sok saját készítésű és más licencelt műsor miatt vagy szakaszosan adták le, vagy csúszik megint hónapokat.

Nem érdemes a magyar csatornákra hagyatkozni, mert nem egy sorozatot hagytak véglegesen abba. Csak az angol a biztos, az mindig elérhető lesz, és lesz hozzá felirat.

2012. júl. 2. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, a Csont nézettsége magas volt, minden korosztály tekintetében. Itt arról lehet szó, hogy ilyenkor "nyári szünetet" tartanak, ez, meg sok más sorozat és egyéb műsorok tekintetében is. Ennek a szünetnek pedig az az oka, hogy a tévénézők nyári programjai miatt (utazások, nyaralások) alacsonyabb a nézettség. Egyszerűen nem éri meg a tv csatornának leadni a drága sorozatot.

Persze ez minket nem vigasztal, nekem is kedvencem a Bones. De a neten megtalálhatod az összes részét, a 7. évad végéig, igaz feliratosan.

2012. júl. 2. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Utolsó válaszoló én is láttam hogy magas a nézettség meg minden ezért nem értettem de mostmár igen köszönöm. Ja és ha előző évben is nézted akkor biztos emlékszel hogy nyáron nem olyan sok szünetet tartottak belőle szóval lehet hogy olyan 1 hónap múlva visszahozzák vagy még kevesebb!!! :)
2012. júl. 3. 08:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja és utolsó ilyenkor én meg tudok pusztulni főleg hogy a 6. évad van amit még soha nem adtak és nem nagyon szeretem megnézni interneten vagy letölteni:

1. interneten csak felirattall tudom.

2. ha letöltöm magyar (talán) de a tv-ben jobb nézni és mikor nézem a tv-ben már nem lesz olyan izgalmas mert tudom mi van benne.

2012. júl. 3. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is jobban szeretem a tv- ben, de nem bírtam megállni, megnéztem az összes neten lévő részt. Mire elér Magyarországra a 7. évad, az legalább 1-1,5 év szerintem. És szeptemberben már a 8.-at forgatják Amerikában.(Szóval megérte megnézni, mert nagyon jó a 6. és 7. évad. Csak az utolsó rész (7/13) döbbenetesen végződik, egészen lelombozódtam tőle.)

Meg talán még annyi az előnye, hogy eredetiben lehet hallani a színészeket. Emily D- nek például nagyon kellemes a beszédhangja. Nyelvgyakorlás szempontjából is hasznos, legalábbis nekem.

2012. júl. 3. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja hát igen nyelvgyakorlásnak jó de ha nem szüneteltetik többet ha megint elkezdik akkor szerintem jövőre bejön a 7. évad :)
2012. júl. 3. 20:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy??? Én 12 és lány és nagyon imádom a dr.csontot nem bírok meglenni nélküle én is néznék online csak most lassú a net nagyon és nem mennek a videók. :(
2012. júl. 4. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, az RTL eléggé gonosz húzásokat követ el, bevásárol egy csomó sikersorozatot és évekig ül a legfrissebb évadokon.

Például a CSI-ból (a sima helyszínelőkből) nemcsak az első négy évadot nem vetítették le, hanem kihagytak vagy 30 részt (több mint egy teljes évadot) a nyolcadik évad után.

Sokszor az RTL kábeles testvérein kell keresni a folytatás, ősztől meg jön az RTL2, hátha onnantól kezdve átláthatóbb és kiegyensúlyozottabb lesz a sorozatok vetítési rendszere.

2012. júl. 6. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!