Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Túl későn kezdem el?

Túl későn kezdem el?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és augusztus végén lesz csak MTV-m,Disney Channelem,meg olyan csatornáim,amik tiniknek való.Túl későn kezdem el nézni ezeket,és a műsoraikat?
2012. júl. 1. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Inkább ne is kezdd el soha nézni, ha meg akarod őrizni az ép eszed, kivéve, ha te is vasalt hajú sablonp**** akarsz lenni egyéniség nélkül... 20 éves vagyok, mégis normális ember vált belőlem ilyen baromságok nélkül.
2012. júl. 1. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Egyéniség már most se sok van...

Ennyi idősen már el tudod dönteni, hogy mit akarsz nézni és mit nem.

Ha tetszik nézed, ha nem akkor nem.

Most ha itt páran azt írják, hogy késő, akkor sose kapcsolsz oda, ha néhányan meg azt, hogy sose késő, akkor non-stop nézed, akkor is ha nem tetszik?

Ne mások döntsék el, hogy te milyen legyél.

2012. júl. 1. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
AZ ilyen tinicsatornákat kb 12 éves korban kell elkezdeni, vannak kicsiknek való, amit már ne nézz, de a Disney csatorna például pont ideális a te korodban. Szerintem pont jókor kezded el.
2012. júl. 2. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont nem magát a Disney csatornát kéne nézned, hanem a Disney filmeket, de régebbieket.. (Hófehérke stb..) Az én korosztályom ezeken a meséken nőtt fel (legalábbis a többség) plusz A Négyszögletű Kerek Erdőn etc.. Kérd meg anyukádat, hogy keresse elő ezeket és töltse le. Bele a DVD-be és már nézheted is! Egy-két mesén kívül a Disneyn agyromboló, full hülyeségek mennek. Egyébként az jó, ha MTV-d is lesz, most kezdődik egy történelmi sorozat, nem baj, ha olyanokat is nézel. A kezdés időpontja: július 09, 16:30, a címe A korona ékszere. Egyébként nem, nem késő, pont abban a korban vagy, de az ilyen klasszikusokra is fordíts időt.. keresőbe beírod régi emsék és kidob párat, plusz ha olvasni is kedved támad Szabó Lőrincet ajánlom..(:

18/L

2012. júl. 4. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha ne aggódj a korodon. Amit jónak érzel a korodban, az jó! Igaz ez tévére, hobbira, sportra, bármire, de még szexre is.
2012. júl. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!