Mi a véleményetek a "Házasodna a gazda" c. új műsorról, ami ősszel indul?
Pénteken láttam a gazdák bemutatkozóját, nekem szimpatikusak voltak. Viszont a műsor... hát nem tudom milyen lesz.
Az egy dolog, hogy valamelyiküknek sikerült megtalálnia a párját, és a kamerák előtt minden heppi lesz, de miután a forgatócsoport otthagyja a gazdaságot, vajon együtt maradnak-e. Nem azért, mintha nem lenne majd valós érzelem a dologban, de az emberek más arcukat mutatják a kamera előtt és megint más arcukat a magánéletben. Szerintem ez olyan lesz mint az alekosz féle műsor, vagy a kozsó párkeresője. Ha egyikük megtalálja a "szerelmet" akkor pár hónapig együtt lesznek, aztán szakítanak. Azt kívánom ne így legyen, de sajnos a tapasztalatok mást mutatnak.
Fővárosi csatorna reális képet a vidéki életről?
Nem érzed az ellentmondást?:)
Az alapsztori ugyanaz mind az eddigi szemeteknek, ugyanúgy megrendezett színjátékok lesznek, csak a körítés új.
Gondolod, hogy valódi tanyán fogják felvenni, az ország túlsó végében? Na és hol lakik, érkezik a stáb? Fenekestül felfordítanak mindent?
Lesz valahol Budapest mellett egy műtanya, díszlet, minden gazda ugyanazokat az állatokat kapja, lesz vályog tanyaház, lesz minden, ami megjátszható. Lesz éjjellátó, amikor bemászik pucér prosti a gazda mellé, lesz tűsarkon billegő, aki beleesik az udvaron a trágyalébe, alpári humor és hasonlók, RTL Klub módra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!