Mi a véleményetek a hírTV-ről?
A hírTV, Magyarországon egy egyedólálló televíziós csatorna. Célja a nagy nemzetközi hírcsatornák (CNN, Sky NEWS, BBC) által képviselt színvonal elérése a Magyar televíziós piacon.
Magyarországon elsőként a hírTV jelentkezik műsort megszakítva un. BREAKING NEWS-al (Rendkívüli Hírekkel). Nem véletlen, hisz ez a csatorna valóban erre van specializálódva.
régen sokat néztem, mikor még otthon éltem, a mostani albérletemben sajnos nincs (még) ilyen csatorna, de hiányzik is. Nagyon színvonalas, nagyon jó, sok (értelmiségi)ismerősöm nézi.
Jó, hogy van, olyan dolgokról is beszélnek, amikről más nem mer, vagy amiről másnak nem lehet...
Személyszerint nagyon hálás vagyok nekik, az érdekes műsoraikért, és imádom az ottani műsorvezetőket, tisztelem a műveltségüket...
erősen "fityisz-es"...borzasztóan érezhető a jobboldali szellemiség...innentől kezdve számomra hitelét veszti a dolog...szemellenzős..
van egy-két jó műsor,azt se tagadom h.elég felkészültek, szakmájukhoz értőek a műsorvezetők,de ideológiailag nagyon egysíkú a csatorna...nem alapoznám csak erre a világképemet..legtöbb műsorba jobboldali,volt Orbán-kormány-beli vendégeket hívnak.
lehet leszavazni.
2.4.válasz írója vagyok..de igenis ezt kérdezte a kérdező,h.mi a véleményünk a csatornáról.nekem ez,ha nézem,ezekkel a gondolatokkal együtt nézem.
szóval én a kérdésre válaszoltam.emellett elismertem az ott dolgozók szakértelmét.arról nem tehetek h.ma Mo-n nincs politika által nem befolyásolt,független televízió...amúgy a balos tv-ket ugyanúgy elítélem..
érdemes ezt a cikket elolvasni...majdnem 100%ig egyetértek vele...ATV-HÍRTV összehasonlítás
Kedves véleményezők,
nagyon köszönöm, hogy szubjektív álláspontjaitokat megosztjátok itt ezen a website-on.
Hozzá teszem,a hírTV igen, jobb oldali politikailag. De vigyázni kell, mert sok néző azt hiszi, hogy szélső jobb is... Nos ez főleg a "Vonalban" című műsorban derült ki számomra, hogy szó sincs róla. De ha ez vitatható valakinek, keresse fel a hírTV munkatársait, és kérdezze meg.
Másik dolog: a műsorvezetők nagyon színvonalasak. De vigyázni kell, nem csak műsorvezetőkből áll egy műsor sikere. Ott van a rendező, szerkesztők, operatőrök, vágók, technikusok... Ha pl a csatorna technikusai nem tudnák kezelni az SNG autót (közvetítő kocsit), akkor élőben nem tudna bejelentkezni a helyszínről az a riporter, akit ti láttok a képernyőn. Egy 1 perc 30 mp-es hírösszeállításban is min 3 ember készíti el az adott anyagot, ha nem többen. Szóval mindenkit dicsérni kell, ha valóban tetszenek nektek a hírTV ZRT produktumai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!