A gazdagok előjoga TV-t és RTL Klubot nézni?!
Szégyenletes.
Őszintén ez nagyon meglepő aki a mindigtv-t használja hogy ingyen tudjon tv-zni annak megmarad mert már digitálisan jön a jel, csak a békebeli analóg sugárzáson szűnik meg a cucc. Ez nem meglepő szerintem mert már 2012 elejétől megkellett volna szűnnie ennek a dolognak mert akkor álltak volna át teljesen a digitális sugárzásra ehhez bőven elég egy dekóder amit 15-20 ezerért megkapsz plusz egy tető antenna és minden további nélkül élvezhet az ember vagy 7 csatornát amibe benne van a tv2 az rtl az m1 m2 2 dunatv valami külföldi csatorna meg még valami nem tudom mi.
Ez nem gazdagság kérdése bár sokan vannak olyanok akik már a kábeltv-ről is lemondtak mert nem tudják fizetni és azért térnek vissza a jó öreg analóg antennás módszerre.
2012. jún. 18. 22:53
2/11 A kérdező kommentje:
Mi se tudtuk fizetni, azóta szobaantenna van. De itt nem is annyira a Mindigtv-ről van szó, mint inkább arról, hogy a két tv egész egyszerűen fütyül azokra, akiknek nincs kábeltévéje vagy dekódere! És ez a legnagyobb aljasság azokkal szemben, akik se dekódert, se a digitálisra alkalmas tv készüléket nem tudnak venni! Vissza az 1950-es évek végére, amikor egész családok telepedtek át a szomszédba tévét nézni?! Én még emlékszem erre, a világ megy előre, mi meg vissza!
Ezen csatornák megszűnése szellemi felemelkedéssel fog felérni.
2012. jún. 18. 23:18
4/11 A kérdező kommentje:
Már akinek, mert ahol csak HÁROM van, ott mi marad? A közszolgálati agymosoda. És nem szűnik meg a Tv2, se az RTL Klub, csak kizárnak a szolgáltatásból több százezer embert.
Hol érné meg nekik elveszíteni a nézőket?Várjátok ki a végét!
2012. jún. 19. 04:55
Nem olvastam el a cikket, de nem baj, ha minél kevesebb ember tudja csak nézni az RTL-t, nem hagy ki sokat.
2012. jún. 19. 10:07
7/11 A kérdező kommentje:
Orbán haver párttitkár megvette az RTLKLubot! Stumfról van szó.
A te szemszögedből igazad van, de szerintem ez a két csatorna (kanális) hihetetlen sokat tett az emberek szellemi elbutulásáért, de ha továbbra is igényt tartasz a mocsokban dagonyázni, sajnos be kell ruháznod egy 10-15 ezer forintos dekódert előbb-útóbb.
2012. jún. 21. 06:58
Idézem:A Pénzcentrum.hu szerint azonban ez nem biztos, hogy óriási veszteség lenne bármelyik csatornának, mert főleg a hirdetői szempontból kevésbé érdekes “alacsony keresetű és alacsony iskolai végzettségű tévénézők eshetnek ki a kereskedelmi csatornák nézői közül”.Őszintén, nekem csak zaj a hátérben a két csatorna egyáltalán nem nézzem és azok az alacsonyan keresőknek meg mi lesz ?!Max m1 lesz a zaj a háttérben.
2012. jún. 25. 19:46
Hát, elég ganaj mind2 csatorna, nem lenne baj, ha megszűnnének… Hoppá! Ez faudi elszóéás volt!!! Meg is szűnhetnének, de nem fognak.
Mit jelent a 'stumf"?
2012. aug. 17. 14:15
Kapcsolódó kérdések: