Milyen a Mónika vagy Balázs showban szerepelni?
Nekem több munkatársam is volt és azt mondták a szituációkért pénz jár.... főleg a veszekedés és erőszak XD
Engem is felhivtak telefonon, és mindenáron be akartak szervezni... rohadt nehéz volt lekoptatni a csajt sehogy sem akarta megérteni,hogy a családi szennyes csak a családra tartozik.
Az esetek nagy résza valódi, csak van amin ferdatenek a hatás kedvéért. Elvégre kit érdekel,hogy egy pár már nem birja és szakitani akar, vagy hogy valakit ver a férje mikor nap mint nap ugyanez van millió emberrel ????
Nagyon gáz,én semmi pénzért nem égetném magam egyikbe se.
Amugy fele sem igaz,de lehet hogy egyeseknek megéri,nekem nem.
jajj az egész kamu:D
Bátyámat is felhívták..azt kellett volna eljátszania hogy drogozott és hogy leszkott meg ilyen gagyi meséket:DVicc az egész:D
Szerintem borzasztó ciki,de megéri egy munkanélküli szegény embernek.Tapsolni meg pláne!Én azt hallottam,hogy a szituációért 1 fő 25000 ft-ot kap,ha elmész a férjeddel,bemeséled a Mónikának meg a nézőknek,hogy megcsalt és ver a férjed,ráadásul van bizonyíték is minderre a telefonjában,akkor megkapjátok az 50000 Ft-ot,ez már közel van a minimálbérhez.Ha mindezek után még behívjátok a nagyit is,az is elmondja,hogy mennyire utálja a férjedet,mert veri a papát,akkor ő is kap 25 ezer forintot.AZ MÁR 75 EZER FORINT!Ha a nagypapát is behívjátok,aki arra panaszkodik,hogy fája lába,mert a veje megverte,akkor ő is kap 25 ezer forintot.Az már összesen 100 ezer forint,azaz SZÁZEZER FORINT!A szituáció úgy lehet mégjobban megcsavarni,hogyha egy ismerősöd elmegy tapsolni.Elvileg ő kap 7000 Ft-ot.107 ezer forint épp egy havi fizetésnek megfelelő összeg.Osztozkodni osztozkodhattok rajt,megéri a pénzt..:) vagyha a rokonaitok kiakarnak segíteni,ez a módszer tökéletes.A teljes összeg a tiéd.NEM ELLENŐRZIK,HOGY TÉNYLEG ROKONOK VAGYTOK-E!!!:D
MELLESLEG NEM SZEREPELNÉK EBBEN A MŰSORBAN.DE HA TÉNYLEG SZEGÉNY LENNÉK ÉS BUDAPESTI,BEMENNÉK xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!