Bleach- Valaki megtudná nekem mondani, hogy ezek pontosan hányadik részek? Mert ami oda van írva az nem jó, mert ilyen hülyén van megadva.
BLEACH | SEASON 15 EPISODE 287
Bleach | Season 15 Episode 305
Bleach Évad: 15. Rész 287.
Bleach Évad: 15. Rész 305.
ezek szerint nem érthetően irtam ki... azt szeretném tudni hogy pontosan hányadik rész tehát pl: 153.rész
nem pedig: 3. évad 213. rész ...
Mivel nem tudom hogy igy melyik nah m1
Alapvetően a japánok nem is listáznak évadokat. A forgalmazók által vannak forgalmazói évadok, illetve epizódcsomagok. (Ugyanazt jelenti a két kifejezés a forgalmazó által.)
Érthető, hogy a kérdező miért nem érti. Egy évadon vagy epizódcsomagon belül nem lehet ennyi rész. (Maximum 65 lehet, de a Bleach-nél kevesebb.) Úgy szokták írni, hogy évadon belül hányadik rész, de itt valószínűleg a szezon csak érdekességképpen van feltüntetve, és az epizódszám stimmel az eredetihez viszonyítva. Ám az tény, hogy ez így rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!