Milyen kisfilmek voltak a Nickelodeonon futó Kablamban?
Figyelt kérdés
Néhányra emlékszem is: Segítő Orsi, Akció csapat, Loopy, Sniz és Fondue, Angela Anaconda,Prometheus és Bob, ezeken kívül emlékszem még valami fehér nyúlra, de nem tudom, hogy az mi lehetett. Segítsetek összeszedni, ha volt még valami.2009. júl. 3. 01:40
1/13 anonim válasza:
gondoltam jól idejövök és segítek, de többre emlékszel mint én:)
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
fúh mindig is utáltam, szörnyecskék voltak jók.
5/13 anonim válasza:
meg volt valami olyan amelyikben egy 2 gyerek volt egy kisfiú meg egy kislány:D de sajna nem emlékszem a címére pedig szerettem.
6/13 A kérdező kommentje:
A Különcködők valóban jó volt :) Köszi szépen. Ha esetleg van még valami írjatok.
2009. júl. 3. 09:32
7/13 anonim válasza:
Henry and June :D eszembe jutott
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy rájuk gondolsz, ők a "műsorvezetők" voltak :)
2009. júl. 3. 09:51
10/13 anonim válasza:
Nem értem mi kell még, amikor ott a k.rva Wiki cikk, ahol szépen leírják az összes Kablam műsort. Egyébként a Henry és June az nem csupán műsorvezető volt, hanem állandóan különböző sztorikba kavarodtak, tehát saját műsorként tekinthetünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!