Melyik reklámokat utálod most a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:45
1/7 anonim válasza:
Amelyek ebéd és vacsoraidőben a hasmenésről, székrekedésről, hüvely-és körömgombáról, aranyérről stb. szólnak. Ha eszem, ne mások sz#rási szokásait mutogassák.
2/7 anonim válasza:
Hétvégén belefutottam a tv-shopos reklámokba. Hát ami ott megy... vertem a fejem a falba. Most már azokat a reklámokat utálom a legjobban.
3/7 anonim válasza:
Én azt amelyikben az a hülye p*csa szulák van, annyira irritál a nő, hogy nem igaz. Mindig elkapcsolok, ha az megy, mert nincs pènzem új TV-re, ha kitalálnám dobni az ablakon :))
4/7 A kérdező kommentje:
#1 na igen,későbbi időpontban jobb lenne. Meg esetleg olyan magazinokban, weboldalakon,amik megfelelő nemnek szólnak stb.
2012. jún. 5. 08:27
5/7 A kérdező kommentje:
#2 tv shop az egy külön kategória:)
2012. jún. 5. 08:28
6/7 A kérdező kommentje:
Engem a nevető lány idegesít:)
Az olimpiai reklámok se semmik.
2012. jún. 5. 08:31
7/7 anonim válasza:
Írzum a világ megtelik hangokkal telefonáljon és rendelje meg most.A hapi telefonnál:az ajándék earzoomot majd később küldjék
Csaj-Már megint egy Cofidises! -.-
No igen össze foglaltam a 2 legutáltabb reklámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!