Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mért vasárnap éjfél körül van...

Mért vasárnap éjfél körül van a Képírók?

Figyelt kérdés
Az egyik kereskedelmi csatorna egyik legjobb "műsora", melyben mindig vmilyen filmklasszikust adnak, tegnap a Sophie Scholl-t. De miért ebben a lehetetlen időpontban??? Szerintem rengetegen lennének, akik szívesen megnéznék ezeket a filmeket.
2009. jún. 29. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl a xxi. század, vagy házon kívül is éjszaka van. Mint a legjobb színvonalas műsor. Erre keveseknek van igényük, viszont a mónikasót rengeteg ember nézi :S
2009. jún. 29. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A késő esti műsorsávnak az a másik neve, hogy "értelmiségi műsorsáv". Van erre egy másik, kicsit "lazább", félig igaz magyarázat is azon kívül, hogy kevesebben tévéznek éjszaka: általában a munkások korán, már hat órakor munkába állnak hétköznap, míg a szellemi foglalkozást űzők később kezdik a napi melót, 8-9 felé, tehát nem muszáj korán lefeküdniük.
2009. jún. 30. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként az újfajta műsorszórások (digitális televíziózás, internet alapú tv) majd megváltoztatják a tévézési szokásokat, egy időkorláton belül bármikor meg tudod majd tekinteni az éppen kiszemelt programot (pl. az igényes rétegfilmet délután ötkor).
2009. jún. 30. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Valahol megtalálhatom, hogy mikor mik mennek ebben a műsorban? Mikor milyen filmeket adnak le? Mert én még iskolába járok, ráadásul érettségi év, és nem kéne bealudni az órán, neten meg sehol nem találtam online TV-ben. :-S

Valaki légyszíves leírná, hogy mikor mik mentek, vagy mennek?

2009. szept. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!