Te leejtenéd a hűséggömböt az Éden Hotelben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 15:47
1/5 anonim 

válasza:

igen, 20 milliónál. tök mind1 kivel állnék ott, mekkora lenne a bizalom. próbálnám azt elérni, hogy teljesen megbízzon bennem, és bizony leejteném a gömböt kb 20 milliónál, vagy 22,5nél. most jó önzőnek tűnök, de lesz@rom :D
2/5 anonim 

válasza:

Én is leejteném, valószínűleg nem sokkal 12,5 millió után. Nem hiszem, hogy meg tudnék bízni a másikban annyira, hogy végigvigyem:)
3/5 anonim 

válasza:

Nem tudom.
Ha nagyon megbíznék valakiben akkor talán nem dobnám el... Najó, kinek kamuzok?! Eldobnám simááán. :D
4/5 anonim 

válasza:

én ha olyan személlyel állnék ott akivel az 1. párválasztótól együtt lennék (mint Máté-Edina) és akit szeretek és akiben bízom akkor nem ejteném le, mert utána nem tudnék tükörbe nézi, ha tudnám h a másik nélkül nem jutottam volna el odáig, ott a fináléban pedig cserben hagynám...
viszont ha olyan vkivel állnék ott akivel csak 1-2 hete lennék együtt és akivel még csak barátság se alakult ki köztünk akk tuti h leejteném a 15 milliónál
5/5 anonim 

válasza:

hát olyan emberrel szemben, akit ott megszerettem és megbízok benne, nem tenném meg, de viszont kitudja abban a pillanatban mi fut végig az ember agyán, ez nehéz kérdés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!