Szerintetek nem sok egy kicsit ezekből a tehetségkutatókból?
Figyelt kérdés
Jön megint az X-faktor, tv2-n is reklámoznak megint egy újat... Minden évben van legalább 2, vagy még annál is több, szerintem sokkal több értelme lenne, ha 4-5(vagy több) évente lenne EGY... Sokkal több értéke lenne pl. egy győzelemnek, így meg csodálkoznak, ha kikerülnek innen és elvesznek a süllyesztőben...2012. máj. 25. 23:09
1/10 anonim válasza:
de. és most még lesz valami új is.
2/10 anonim válasza:
ja, bocs, csak a főkérdést olvastam :D
3/10 anonim válasza:
dehogynem, sztem is túl sok ez a rengeteg tehetségkutató ebben a kis országban, nincsenek már itt tehetségek, mert akik tehetségesek voltak azok már mind voltak ilyen műsorokban, és ezért süllyed évről, évre a színvonal...
4/10 anonim válasza:
ez az ország nem bírja el ezt a sok énekest. ha már egy uj tehetségkutató lesz, legalább ne énekes lenne, hanem valami új.
5/10 anonim válasza:
Tényleg. Reklámoznak valamit. Asszem:
Voice - Magyarország hangja, vagy énekese. Nem tudom. De nem biztos hogy tehetségkutató lesz. Lehet hogy már sztárokat hívnak meg oda, AKIK TUDNAK ÉNEKELNI, és közülük ki választanak egy jót. De remélem nem tehetségkutató lesz mert annyira unom már. Akkor lesz évente 4 ezután? Nem lesz jó na. :/
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, a Voice is tehetségkutató lesz... asszem Angliában volt ilyen. Az elején úgy van, hogy a zsűri háttal ül és nem látja, hogy ki énekel, csak a hnagját hallja :) Az ötlet amúgy jó, csak már sok a tehetségkutatóból...
2012. máj. 29. 18:22
7/10 anonim válasza:
Már vártam, mikor lesz a Voice Magyarországon...
Csehszlovákia után ők is rögtön lecsaptak rá...Egyébként szerintem számomra is fárasztó már.
8/10 anonim válasza:
ma 18:01 vagyok.
jól hangzik. :D .. de attól még túl sok a tehetségkutató. na mindegy. legalább van mit nézni a tv-ben hétvégén. :D
9/10 anonim válasza:
még mindig inkább ez, mint a Való Világ és egyéb "suttyóságok" :)
10/10 anonim válasza:
A kereskedelmi csatornáknak szükségük van ezekre a tehetségkutatóknak álcázott pénznyelő produkciókra. Semmi másról nem szól az egész. Néhány évente egy vagy kicsivel több csillag születik, akik aztán jó sokáig meg tudnak tapadni a hazai zenei életben, esetleg nemcsak celeb minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!