Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kell bömböltetni a...

Miért kell bömböltetni a reklámokat?

Figyelt kérdés
Csak engem háborít fel, hogy rákényszerítenek arra, hogy állandóan reklám kezdeténél halkítsak, film folytatásnál meg hangosítsak?Érdemes panaszleveleket írogatni??

2012. máj. 23. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na igen az a sok logó is zavaró.

A reklámok mindig hangosak, hogyha elpilledsz egy film alatt, akkor a reklámra felébredsz :-)

2012. jún. 1. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem is felháborít. Ezért nem nézek már TVt. Neten nézek filmeket és rajzfilmeket, és úgy tapasztaltam, itt több hírt is lehet találni.
2012. jún. 5. 18:05
 13/15 anonim válasza:

Ezt a problémát én is átéltem évekkel ezelőtt.

Aztán egyszer csak elromlott a tv. Azóta kidobtuk és nem vettünk másikat. (bár megtehetnénk)

Mindent az interneten nézünk híradót filmet stb. Nincs reklám nincs megszakítás, nincs gyözike.

Nincs időpont.

2012. jún. 5. 18:06
 14/15 anonim válasza:

Nekem még az is "furcsa", hogy pl a szomszédunknál (Ausztria) mindezzel nincs semmi probléma, a reklámok sem olyan erőszakosak és a hangerő sem megy fel.

Van egy állítólagos, amúgy sok port kavart médiatörvényünk: hát én semmit nem érzékelek az amúgy egyetlen dologból, ami engem érdekelt: a reklámok hangszintjének korlátozásából. Állítólag néha-néha fél órás sugárzási szünet "büntit" szabnak ki az "üvöltözőkre", de nem hiszem, hogy ez őket zavarná... mint ahogy engem is csak az érdekel, hogy lassan már nem nézek tévét, mert lehetetlenné teszik az agresszív médiatevékenységükkel...

2012. jún. 6. 10:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat is, jöhet még. Érdekes, hogy ennyi ember azonosan gondolkodik erről, mégsem változik semmi. Mit lehetne tenni? Én is tudom, hogy nem emelhetik a hangerőt, de megmagyarázzák, az equalizeres stb. megoldással, vagy tényleg kapnak egy olyan büntit, amit röhögve kifizetnek...
2012. jún. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!