Szerintetek Homérnak melyik a jobb szinkronja a magyar vagy az angol?
A magyar szinkronhangok sokáig minőségiek voltak, de az elmúlt pár évben egyre rosszabbak (a válság miatt lehet). Két dolog viszont továbbra is jó: az animációs filmek és a gyerek-tiniszereplők hangja.
A Simpson-családnál pedig ott van az idő is, azért 500*20 perc elég idő arra hogy megszokd és szeresd a szinkronhangot, amit jól eltaláltak. Az angol sem rossz persze.
Viszont Székhelyi már 65 éves, és tartok tőle hogy a következő években esetleg olyan helyzetbe kerül, amikor már nem tudja tovább folytatni a munkát, viszont a sorozat tovább folytatódik, és keresni kellesz egy új hangot Homer számára. Amikor Szakácsi meghalt, akkor is sok negatív kritika érte House új szinkronhangját Kulka által, és sok időbe tellett, mire megszokták. Ebből a szempontból talán jó az a nézőpont, hogy mindent szinkronosan nézzél (a netről ma már elérhetőek a sorozatok), mert az legalább biztos, és még eredeti is (amúgy is a szinkronizálás megöli a karaktert valamilyen szinten).
A magyar nekem jobban tetszik, pedig nem vagyok nagy szinkronpárti.
(Amúgy meg aztán rajzfilmet nézhetsz eredeti szinkronnal, ott ha kiesik egy szinkron, ugyanúgy pótolják, ez csak élőszereplős műveknél jelent stabilitást, mert ugye a színészt nem tudják feltámasztani. :D )
érdekes hogy homer hangja eredetiben eléggé magas, miközben magyarul Székhelyié pedig eléggé mély, gépiesebb, de szerintem azon ritka esetek egyike, amikor jobb mint az eredeti.
néha lehet az eredetit hallani amikor pl. valamit szinkron nélkül énekelnek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!