Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért pletykálják sokan azt...

Miért pletykálják sokan azt hogy Edina fogja megnyerni az Éden Hotel 2-őt?

Figyelt kérdés

Több helyen is olvastam ilyet.

Arra lennék kíváncsi hogy tud-e valaki erről valamit?

Vagy ezek csak pletykák, vagy valóban kiszivárgott hogy ki lesz a nyertes?

2012. máj. 15. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Adta volna a jóIsten h ő nyerte volna meg, a többi nyomorék nem is érdemel semmit.Tiszta szégyenek Edinán kivül mindegyik. Am én Mátéről tudok h ő nyerte meg, egy elég biztos forrásból.De hát majd meglátjuk.
2012. máj. 15. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is Mátét hallottam,

de legjobban én is Edinának örülnék:)!

2012. máj. 15. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
kiszivárgott pletykák alapján számos teória létezik. Többen is tudni vélik a nyertes személyét, Anikot de persze biztosat nem lehet tudni.
2012. máj. 15. 21:54
 4/12 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, h Máté és Edina együtt nyertek.
2012. máj. 15. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de szerintem együtt nyerték XD pedig Edina kib*szhatna Mátékával... :D
2012. máj. 16. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg tavaly kiszivárgott mindeféle pletyka, hogy Alíz nyerte, hát nagyon nem... ne higyjetek már ilyesmiben! Nem mondhatják el senkinek a nyertest, mert büntetést fognak fizetni!
2012. máj. 16. 08:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát mivel tavaly felvették elég nehezen hiszem hogy teljesen el lehet titkolni ki nyert.Mivel mind itthon van ezért gondolom csak szivárog valamit de a média eljátssza mintha ez is ilyen "élő" műsor lenne.
2012. máj. 16. 22:42
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát, tudom én is h ez nem élő adás, hanem már február végén vége volt a forgatásoknak, és én is arra gondoltam, mint az utolsó hozzászóló hogy mivel már itthon van mindenki és mivel sok helyre járnak bulizni meg minden valaki hátha tud a nyertesről valamit
2012. máj. 17. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Ááá, én csak a végén akarom megtudni.:D
2012. máj. 24. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert ő nyerte meg Mátéval :D
2012. máj. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!