Miért mondják a Heti Hetesre azt, hogy idióta, agymosó műsor?
Lehet, hogy tényleg elfogultak valamelyik párt iránt, de ha nem a politikai része miatt nézed a műsort, akkor ez nem gond.
Én kicsit sem foglalkozok a politikával, így mondhatnak akármit, azzal egyszerűen nem foglalkozok.
Ha jól tudom a Heti Hetes tagjai egy bizonyos oldal iránya felé húzódtak/húzódnak és értelemszerűen ez ütközik olyan illetők nézeteivel, akik meg egy másik oldalon vannak és máshogy látják a dolgokat, mint ők. :)
Amúgy én is azt mondom, hogy a politikai tartalmával nem kell foglalkozni. Én speciel akkor át is szoktam kapcsolni, mikor látszik, hogy kicsit komolyra fordítják a szót, mert hiába mondják el a dolgot, hiába fikázzák szét esetleg a kormányt vagy akárkit, a helyzet ugyanaz marad továbbra is. ;)
A politikusokból/politikából pedig akárhova kapcsolsz, mindig találsz valamilyen paródiát: ahogy ezt a Hofi a Kádár-ral csinálta vagy ahogy pl. a Sas kabaréban is jellemző volt, úgy heccelte ki pl. Hajós az IMF-fel való tárgyalást is. Tele van a youtube ilyen videókkal...
A Heti Hetes műfaját tekintve egy reality talkshow, valaki elfogadja és nézi, valaki nem és átkapcsol, ennyi.
Az a jó, hogy minden embernek picit más az ízlése és a humora, ezért is van mindig választék. :)
Egyébként én is hallottam már, hogy idióta és agymosó műsor és nem szabad nézni, csak én azt pont a VV-ről hallottam és nem a Heti Hetes-ről...
Szerintem azért tekinthetö agymosónak az is, mert egyrészt rávesznek, hogy nézd a semmit, utána rávesznek, hogy a reklámokkal telebszott 3 órás müsort is nézd végig, utána rávesznek, hogy a sok féleszünek a mühisztijétöl sírógörcsöt kapjál, közben folyamatosan megy a kuncsorgás az SMS-ekért is stb stb stb.
Na, ezért lehet agymosó müsor az is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!