Szerintetek ki a jobb/tehetségesebb a Csillag Születikben? Szirota Jennifer vagy Plazma?
Plazma.
Saját dalokkal áll elö és ha helyén van az esze, akkor nem ilyen "én vagyok a csilliódolláros strici" féle .körséget ír, hanem olyat, amit pl. két héttel ezelött mutatott be.
A múlt heti pl. sz.r volt, végig se néztem, remélem ma jobbat alkot.
Jennifer-nek nagyon jó hangja van, de aki a pop és ehhez hasonló mai divatos müfajokban nem saját dallal áll elö, hanem egy 50x hallott zenét kornyikál el, az nekem nem tehetség, hanem karaoke.:)
Amúgy szerintem úgyis kettejük közül kerül ki a gyöztes, mindig énekes nyer.
Plazma már drogozott, nem akart iskolába járni, mocskos a szája, ergo: csak Ő lehet a sztár. Minél ocsmányabb a szöveg, annál jobban teszik a Puzsérnak.
Normális énekesnő (nem extravagáns ál-ringyó) nem, mert erre nincs igény.
Dzseni csak egy újabb énekesnő a sok közül... ráadásul semmi egyedi nincs se a személyiségében, se a hangjában, amitől érdekesebb lenne, felhívná magára a figyelmet. Nem tudja úgy átadni a dalokat, amitől libabőrös lennék, vagy ilyesmi. Nincs meg benne a "fűszer". :)
Nekem Plazma a kedvencem, alapból szeretem a szókimondó embereket. Imádom hogy ilyen gátlástalan, és kimondottan jók a szövegei. És hát én is apaproblémákkal küzdök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!