Esmeralda hány éves? (telenovella)
Figyelt kérdés
Nem a színésznőre vagyok kíváncsi azt tudom hogy Leticia 1968-ba született. Az oké, hogy 97-es a sorozat, de szerintem nem 29 éves.
A filmbe azt mondják Jose Armando orvos lett. Ugye egy napon születtek.
Kb. hány éves lehet a sorozat kezdetén Esmeralda? (karakter szerint)
köszi:) most kezdtem el nézni a neten és kíváncsi vagyok.
2012. máj. 11. 13:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem 20 vagy 21 éves volt az elején
2/7 A kérdező kommentje:
nekem is ez volt a tippem, csak érdekes hogy valaki ennyi idősen orvos lehet. ( Jose Armando)
2012. máj. 13. 12:56
3/7 anonim válasza:
De ahogy emlékszem, nem rögtön az elején lett orvos, a cselekményben eltelt legalább egy év addig.
És lehet hogy a sorozat kezdetén nem 20-21, hanem 22 évesek voltak, és akkor 23 évesen lett orvos.
4/7 anonim válasza:
de akkor miért 30 éveseket tesznek be ilyen szerepekre? Mai napig nem tudom felfogni
6/7 anonim válasza:
Jó kérdés. Én a Marichuy- Szerelem diadala esetében nem tudom megérteni, hogy a sorozat elején a fiatal Victoria szerepébe miért az 50 éves Victoriát megformáló nőt tették, akit próbálták fiatalítani, de látszott rajta, hogy sokkal többnek néz ki.
7/7 anonim válasza:
A sorozat kezdetén 1éves volt
De te nem erre gondolsz volt kb.20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!