Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen a megasztár 6?

Milyen a megasztár 6?

Figyelt kérdés
szerintem ez a széria egy nagy kalap sz... .vagy még annyi se...

2012. máj. 6. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Gigi kiemelkedik a mezőnyből rendesen...Elég nagy csalás lenne ha nem ő nyerné meg...
2012. máj. 7. 00:46
 2/6 anonim válasza:
100%
Már az 5 is egy f@s volt, ez még annál is gyengébb.
2012. máj. 7. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:

sztem nagyon jó, csak azt nem értem miért fél 10kor kezdődik...

Gigi valóban a legjobb, bár sztem nem ő nyeri meg, mert mindig a szegény, elesettek nyernek ilyen műsorokat mint pl. az Andi... :/

2012. máj. 7. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetesen rossz és igénytelen a műsor. Hiába van néhány tehetséges énekes benne, ha a műsort kevesen nézik az optimálishoz képest. Úgy néz ki hogy elfogytak a nagy tehetségek a korábbi tehetségkutatók során, és már beérik kevesebbel is a készítők. A Megasztárnak jó időre leáldozott, remélem az X-faktor sem húzza már sokáig. Van már bőven elég felfedezett új énekes ebben az országban.
2012. máj. 10. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megfáradt a műsor, ezt a csatorna is belátta. Állítólag megvették a Voice jogait.
2012. máj. 12. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

fasza!! :D sokkal jobban szeretem mint a kocsog Csillag szuletiket, Plazmával eggyüt.

Csak hát nem nézik sokan a megasztart mer mindenki be veszi a fejébe hogy szaar, és csak a rosszat látja benne. Pedig anyám is megmondta, hogy a Megasztár színvonalasabb azért mint a Csillag születik. O mindkettot nezi.

De igaz. Én is azt teszem mint más a Megasztárral. Be mesélem magamnak hogy rossz, s ezért nem tudom nézni. De nem is akarom. De gndoljunk bele. A Csillag születiknek hány olyan tehetsége maradt fenn, akirol azota is lehet hallani és híres meg minden? Egy sem. Mikor Caramell nyert, abba az évben nem néztem megasztárt. Mégis ismerem és szeretem. És o csak egy. A Csillag szuletiket nem nézem, s csak László Attiláról tudok. Mert koncertezett nalunk s a baratnom hisztije miatt ell kellet menjek vele. más hol van? Megasztár párti vagyok és leszek mindíg.

2012. máj. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!