Milyen a megasztár 6?
sztem nagyon jó, csak azt nem értem miért fél 10kor kezdődik...
Gigi valóban a legjobb, bár sztem nem ő nyeri meg, mert mindig a szegény, elesettek nyernek ilyen műsorokat mint pl. az Andi... :/
fasza!! :D sokkal jobban szeretem mint a kocsog Csillag szuletiket, Plazmával eggyüt.
Csak hát nem nézik sokan a megasztart mer mindenki be veszi a fejébe hogy szaar, és csak a rosszat látja benne. Pedig anyám is megmondta, hogy a Megasztár színvonalasabb azért mint a Csillag születik. O mindkettot nezi.
De igaz. Én is azt teszem mint más a Megasztárral. Be mesélem magamnak hogy rossz, s ezért nem tudom nézni. De nem is akarom. De gndoljunk bele. A Csillag születiknek hány olyan tehetsége maradt fenn, akirol azota is lehet hallani és híres meg minden? Egy sem. Mikor Caramell nyert, abba az évben nem néztem megasztárt. Mégis ismerem és szeretem. És o csak egy. A Csillag szuletiket nem nézem, s csak László Attiláról tudok. Mert koncertezett nalunk s a baratnom hisztije miatt ell kellet menjek vele. más hol van? Megasztár párti vagyok és leszek mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!