Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem uncsi és...

Szerintetek nem uncsi és szánalmas ez az Edina-Máté páros? (éden hotel 2)

Figyelt kérdés

De komolyan, ez az Edina egy rettentő buta és unalmas lány és nem is veszi észre..

Remélem sikerül a jövőhéten összehozniuk a többieknek, hogy kiessenek..

Edina nagyon szánalmas.. De komolyan, úgy gondolta, hogy a kommenteknél egy pszichológussal beszél? Nagggyon égő szegényke..

Ez az én véleményem..

Nektek mi a véleményetek róluk?

2012. máj. 6. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ez a Máté nagyon nyomorék, egyre jobban utálom
2012. máj. 9. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem Máté az elején szimpatikus volt, de eléggé felelőtlen egy srác. Amúgy az elején látszott az arcán a vizenyősség, szerintem otthon is mindig taccsra vágja magát, amikor lehet. Mondjuk nekem valaki ilyet mondana, hogy "szarrágó, naiv", szó nélkül felállni és otthagyni a pcsába.

Edina meg nem hiszem el, hogy nem veszi észre magát, én tudom, hogy vak a szerelem, de ennyire megalázni magát?

Noémi meg tipikusan a ragadozó típus, Edinával is csak szórakozik, nagyon is jól ismerem ezt a nő-fajtát.

2012. máj. 10. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy Edinából lesz tipikusan a mártír, tűrő feleség.

Bár néha még reménykedem, hogy megjátssza ezt az egészet.

2012. máj. 10. 10:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondoltam az elején, ahogy még Niki mondta, hogy ő olyan 'alamuszi nyuszi nagyot ugrik', de a kommentekből kiderül, hogy sajnos ő ennyire buta kislány és foggalma sincs hogy kell az agyunkat használni...

Rettentően unalmas, naggyon remélem ma ő megy (vagy Anikó)(vagy mind2!:P)

2012. máj. 10. 15:12
 15/15 anonim válasza:
100%

Szívesen leírom én is a véleményemet.

Engem nem zavar a nyavajgásuk, szívesen csámcsogok rajtuk. Elvégre ezért kerül adásba.

Edina: azt nyilatkozta, hogy 19 férfival feküdt le (23 éves létére). Arról is beszámolt, hogy volt neki egyéjszakás kapcsolata, amikor is ő tök szerelmes lett, de az a másik többé fel sem hívta. Nos, erre már nem lehet azt mondani, hogy a szerelem vak, hanem Edina egy tipikus buta csaj. Nem tanul a korábbi hibáiból. Ha nem lépett volna szexuális kapcsolatba a Mátéval, nem lenne akkora a pofára esése. De így! Szegény buta kislány! Nem úgy van, hogy lefekszünk valakivel, meg mindent megteszünk érte, aztán meg elvárjuk, hogy udvaroljon. Akkor már minek, ha mindent megkapott? Hiába a nagy szexuális tapasztalata, a férfiakhoz nem ért.

Máté: szerintem egy részeges alak. Bárkit megd*gna. Amikor józanul beszél a kamerába, akkor is olyan vontatottan teszi, már elitta az eszét. Azt mondta a bemutatkozó filmjében, hogy azért dolgozik, hogy legyen pénze bulizni...ez elég égő.

Noémi: egy kétszínű dög. Tipikus: más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se veszi észre. Ő mindig csak viccel, "húzza" a másikat, az meg milyen hülye, hogy nem nevet az ő fantasztikus humorán. Bezzeg ő, nagyon idegesítő a kis műbalhéival, megsértődéseivel.

2012. máj. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!