Emlekeztek-e erre a rajzfilmsorozatra?
A Bátor, a gyáva kutya
Régen mindenki kedvence volt,nekem a mai napig az. Melyik epizodot vélitek a legjobbnak,es a leghatborzongatobbnak? Es miert? Nekem pl a Katz motel volt a legfelelmetesebb a pokok miatt :-)
A youtubon meg lehet nezni reszeket, tegnap en is neztem. Igazi horror!
Nekem is ;)
Szerintem az a legfélelmetesebb, amikor a csávó nem gondozza a növényét, és egy ilyen fehér arc előjön és azt ordítja, hogy: NNEEM VAAAAGY FÖLDMŰVESSSSS!!!!
ááá. Kész voltam. Aznap éjjel nem aludtam. :D
Hát vannak neki "kész a félsz" részei az biztos :D
Mivel én amúgy is a falra mászok a pókoktól, a Katzos rész nekem egy idegpróba volt :) de nagyon jó.
Meg Eustace: "Muriel, hol a vacsorám?!"
Nekem is az egyik kedvencem rajzfilmem volt.
Leginkább attól féltem, amikor egy öregembernek az árnyéka életre kelt, meg amikor a holdnak rendes arca volt, meg amikor egy furcsa szerzet átkokat szórt a házra (pl.: vízözön, sáskajárás vagy valami ilyesmi...) Sok félelmetes rész volt...
Nekem az az egyik kedvenc részem, mikor Murielből egy hatalmas gengszter láb lesz és a lábujjai beszélnek... :) Megszólal a hüvelykujj: "Buta kutya, felrobbantottad a pénzt" XD
http://www.youtube.com/watch?v=yJYZneGi84o
Legjobb :D bár én angol szinkronnal sokkal jobban szerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!