Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik mese volt ez?

Melyik mese volt ez?

Figyelt kérdés
Emlékszek, hogy kb 8-10 éve láttam utoljára egy mesét.. néha leadták az rtl-en vagy a tv2-őn.. annyira emlékszek, hogy volt egy nagy fekete szörny kinézetű 4 lábú élőlény, és óriási volt, meg haldoklott is tán, és mikor ment hagyta maga után azt a fekete vmit ami beborította a testét, és voltak emberek, akik az ő oldalán álltak és harcoltak talán indiánok ellen..már nem tudom, de van egy rész ami eszembe van.. volt egy lány és egy fiú is benne, megsebesült a fiú, nem evett stb, és a lány megrágta neki az ételt, vmi máj féleséget és megetette... annyira zavaros afejembe, rég láttam, de emlékszem, hogy nagyon szerettem.. tudom, hogy ebből amit leírtam semmit se lehet érteni, de hátha vkinek beugrik:)

2012. ápr. 30. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az Inuyasha volt.
2012. ápr. 30. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
nem.. nem.. azt tudom melyik, ez nem az.. eszembe jutott még, hogy ez a fekete izé, egy vaddisznó volt, egy jónagy, csak vmi lett vele..
2012. máj. 1. 07:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, tudom melyikre gondolsz. Az is valami japán mese volt, a cime nem jut az eszembe :/
2012. máj. 1. 10:36
 4/4 A kérdező kommentje:
oo de kár:( úgy megnézném
2012. máj. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!