Miért elismerés az bárkinek is ha a Csillag Születik zsűrije megdicséri?
Ezt úgy értem,hogy ezek csupa senkik, közünk nincs a szakmához, olyan mintha a szomszéd néni dicsérné meg őket, mert ha még egy énekes mondja akkor van benne valami de így....
(Nehogy elkezdje valaki megmagyarázni,hogy azért nagy szám mert a tv-ben van, a kérdés arra vonatkozik,hogy miért ilyen senkik ülnek ott)
A közönség szerint egyértelműen Szilota Dzsennifer és Mészáros János a két legjobb.
Félelmetes élmény volt, annyira hasonlit a hangja Simándy József nagy operaénekes-legenda hangjához, sőt ahogy átéli, az is. Nem tapsolt felállva a közönség.
Dzsenni sem akárki, ragyogóan énekelt ma is.
Én őket tettem volna az első helyre, holtversenyben.
Puzsér MIND A KÉT énekest megdicsérte, nem szokása.
Szóval szerinted senkik ülnek a zsűriben.
Pontosítsunk: számodra senkik, mert tájékozatlan és műveletlen vagy. Ez leginkább rád nézve ciki, te "valaki"
Mert ezek senkik, főleg ezen a területen!
Ott a Pokorny Lia, egy színész, nem színészeket kell értékelni hanem énekeseket és táncosokat.
Hajós...na igen ő mindenhez ért, egy hiper-szuper tehetséges ember róla kár is beszélni....
Hernádi...még talán ő a legnormálisabb, de ő sem sokat konyít a szakmához.
Puzsér...menjünk vissza 2 hónapot az időben...ki az a Puzsér Róbert???
Egy táncost, egy énekest vagy valami hasonló embert be kellett volna tenni a zsűribe , az X-faktor-ban legalább a zsűri is feltud mutatni valamit és nem csak kritizál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!