Radics Gigi roma?
Figyelt kérdés
Ezt most nem rosszindulatból kérdezem, mert nagyon de nagyon szeretem GiGit ő a másoduik kedvencem Bozont után. Csak egy egyszerű kérdés amiért nem kell leharapni a fejem.2012. ápr. 20. 22:32
11/32 anonim válasza:
Rúzsa igenis magyar! Különben is Délvidék, nem Szerbia!
13/32 anonim válasza:
akármi is, tegnap nagyon csalódtam benne. Pozitívan :) Nagyon jó dalt választott anyák napja előtt! Gyönyörű volt :))
14/32 anonim válasza:
Cigány, de nem "eltérő kultúra".
15/32 anonim válasza:
Ha minden roma példát venne róla, akkor nem lenne semmi gáz.
16/32 anonim válasza:
13/18 as el is takarodhatsz.....
17/32 anonim válasza:
nekem a cigányokról elég rossz benyomásom van. erre fele eleget lehet hallani róluk, ami csak, 100%-ban rossz. csak erre felé ők irányítanak mindent mert még a rendőrök is féltik tőlük a családjukat. mert azok mindenre képesek.
de ne értsétek félre, most nem azt mondom hogy Gigi is biztosan olyan. lehet hogy ők nem olyanok.
18/32 anonim válasza:
Szerintem is cigány de honnan tudják sokan ezt biztosan?Bevallotta?
19/32 anonim válasza:
rajta nem annyira, de az édesapján nagyon látszik. az édesanyját nem láttam még .. vagyis nem figyeltem ... lehet mutatták már. mindegy.
Gigin kicsit sem látszik, de az édesapján igen, de lehet hogy az anyja nem az. És ő sem néz ki annak. Nem tudom. A lényeg hogy nagyon szép hangja van, és ma megnyeri. :)
Hajrá Gigi, neked szurkolok!!
20/32 karcsi22 válasza:
Gigi az félvér, és teljesen megérdemelte a győzelmet !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!