Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az új 2012-es Lipton Ice Tea...

Az új 2012-es Lipton Ice Tea reklám alatt milyen zene megy?

Figyelt kérdés
A videót be tudnátok linkelni? Vagy elég a szám címe is. :)

2012. ápr. 15. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
justin bieber : baby
2012. ápr. 20. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megtisztelve érzem magam, hogy egy nagy valószínűséggel 10 éves lány egy ilyen értelmes választ tudott írni. Ha semmi értelmeset nem tudsz írni, kérlek inkább ne szólalj meg...

Ettől függetlenül,

Nem emlékszem már pontosan mi volt a reklámban, de szerintem nem a Hugh Jackman-es reklámra gondolok, de ne vegyétek biztosra. :)

2012. ápr. 21. 00:01
 3/5 Fecsu válasza:
Némi segítséget kérnék, mi volt a reklámban? elég sok lipton reklám van!
2012. ápr. 25. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom már pontosan felidézni, egy zene fogott meg benne (azt hiszem azért, mert nagyon ismerős volt). Azért írtam, hogy új 2012-es, mert még nem láttam ezt a reklámot, azért is figyeltem fel rá. Ha látom a TV-ben megint, leírom mi van benne! :)
2012. ápr. 25. 21:48
 5/5 Fecsu válasza:

Amit tudok, hogy 2012-es, az a filmforgatásos, mikor bizonyos Molly pofánvágja Hugh Jackman-t, de nem hiszem, hogy te arra gondolsz, de azért itt a link

http://www.youtube.com/watch?v=Pxx-4MytKN0

A másik meg amit Budapesten forgattak, arról szól, hogy Hugh elindul futni és biciklis fazón annyira rajong érte, hogy követi, abban viszont tényleg csak zenefoszlányok vannak

[link]

Most nem ugrik be, hogy lenne e még több, amit az éven láttam már:)

2012. ápr. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!