Mikor lesz örökre vége a Barátok Köztnek?
3. válaszoló már-már túl intelligens. Aztékoknak...
Gondold meg még ötször, és akkor majd megtudod, hogy hibáztál. Nem, nem mindegy. Törd még a fejed, ha már vicces próbálsz lenni. Jó. Nem tudod mi?
(lejjebb megtalálod)
még egy kicsit lejjebb
majáknak -.-
Mivel mindenki nézi (ha meg nem nézi, akkor meg csak tudja, hogy aktuálisan mi megy benne), ezért rosszul jöhetne ki az RTL ha lekerülne.
Már csak azt nem tudom, miért zavar ez téged? Ha nem tetszik, nézz másik csatornát. Ha vége lenne, akkor is egy ugyanilyen kaliberű sorozattal örvendeztetnék meg a nézőket ebben a műsorsávban, ahogy más is teszi (lásd TV2).
Szóval ne nyavajogj a végét várva, hanem fogd meg a kapcsolót, és nyomd át másik csatornára/tegyél be egy DVD-t/fogj egy könyvet, és olvasgass!
Én pl. le akarom tölteni a Barátok Közt sorozatot, mert érdekel, de sehol nem elérhető sajnos... Már le is tettem róla, pedig közel 1 évig próbálkoztam vele. Így hát ennyi volt. Megnézem minden nap RTL most-on az előző napi részt, és ennyi elég is belőle. Sajnos ez egy letölthetetlen sorozat. :(
Sehol nem elérhető?! WTF?
Csak úgy kíváncsiságból rákerestem egy pár oldalon:
nCore: 385 torrent szerepel ilyen néven;
Bithumen: 235 torrent
stb...
Ha jól tudom több mind 10 éve fut a sorozat, tehát biztos nem fogod megkapni az egészet max. csak akkor, ha bemész az RTL-hez és elkéred tőlük, de szerintem már nekik sincs meg..nameg oda se adnák :P
ma 10:12
Csak és kizárólag az eleje érdekel, az utóbbi 1-2 évre még emlékszem... Viszont szerepelhet akármennyi torrent, az eleje nincs fent sehol sem, pont az, ami hiányzik az emlékeimből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!