Miért nem jó mostanában az Animax?
Figyelt kérdés
mindig 21:00 elmegy az adás és Teletex sincsen mar rajta :(2012. ápr. 12. 21:09
1/9 anonim válasza:
Nekem megy, de nebánd szar lett az animax .. egyre gyagyibbak a szinkronok
2/9 A kérdező kommentje:
azt tudom de kb 1-1 és fél hónap múlva fog kezdődni a Naruto Shippuden és az azért érdekelne...
2012. ápr. 14. 02:04
3/9 anonim válasza:
Nézd meg feliratosan , sokkal jobb .
A Sima Naruto magyar szinkronja a legnagyobb FAIL amit valaha magyarok fordítottak.
Elnevezték jirayát HEGYI KÉJENC-nek ..
4/9 anonim válasza:
De mért, valójában mit mond Naruto a hegyi kéjenc helyett?
5/9 A kérdező kommentje:
igazábol szerintem valami sensei félét mondhat ( jápánul tanító - tanítóm - tánár úr / nő meghasonlók )
de nem hiném h tényleg senseit mondhat hanem perverzt meg ilyesmik ...
amm feliratosan megnéztem az lső 50 - 60 van részt sde nincsen megaupload aztán mostmár hiába is próbálnám letölteni
2012. ápr. 14. 21:23
6/9 A kérdező kommentje:
amm PICKUP a szolgáltató nálunk ( KOMÁROM - NAGYIGMÁND KÖZELÉBEN VAN HA JÓL TUDOM )
2012. ápr. 15. 22:07
7/9 anonim válasza:
Ero-Senin -nek hivják, vagyis már csak hívták mivel vagy 120-130része kinyirta Pain.
8/9 A kérdező kommentje:
mostmar teljesen elmegy és nincsen semmi a Minimax után :(
amm ha valaki tudja akk PICKUP szolgáltató pickup.hu/
2012. ápr. 24. 22:20
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de megoldódott mostmár a probláma >.<
2012. ápr. 26. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!