Ez milyen zene? Nem találom:S.
Figyelt kérdés
A hannah Montana sorozat főcímében ami itt: http://www.youtube.com/watch?v=bismtjZYZTM&feature=related
1:12-kor kezdődik, milyen zene szól? Mi a címe?
2009. jún. 17. 21:00
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:). Amúgy szerintetek gáz hogy fiú létemre Hannah Montanat nézek, és hallgatok? Ja és: Miért van a csajnak két neve? Szóval egyszer Hnnah Montana, egyszer Miley Cyrus. Mi értelme kettő néven fellépni meg ilyenek? Vagy csak a sorozatnak ez a neve, vagy mi?:D
2009. jún. 17. 21:48
4/7 anonim válasza:
A Miley Cyrus a valódi neve, a Hannah Montana pedig a sorozatbeli.
Vagy tévedek?
jah amúgy szerintem nem gáz, én is szoktam nézni ha épp elcsípem a tv-ben, illetve szeretem a számait is.
21/F
5/7 anonim válasza:
Nah szóval... a Miley Cyrus az eredeti neve de a sorozatban amikor nem öltözik be Hannah Montana-nak akkor Miley Stewart a neve. Szal így megkavarták egy picit :D
Jah és az tényleg a Best of both worlds :D
6/7 anonim válasza:
Hát, én lassan 20éves csaj vagyok és nézem... Szóval szerintem az se gáz, ha egy srác nézi. Kell egy kis agymosás... AMúgy sztem ha láttál vagy 5részt, akkor már rájössz, hogy ki Hannah, Ki Miley Cyrus és ki Miley Stewart... :D
7/7 anonim válasza:
Mondjuk az egész sorozat Miley kettős életéről szól. Nem véletlenül a Best of both world-el kezdődik, mert az magyarul azt jelenti, hogy "A legjobb mindkét világban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!