Mit gondoltok a Megasztár 6 eddigi eredményeiről?
Kit ejtettetek volna ki, vagy kit hagytatok volna bent?
Amúgy a dalokat amiket a versenyzők énekelnek, ki választja? Ők vagy a heti mentor?
Én azt hallottam, hogy kvázi csak megkapják a dalokat, hogy ezt kell énekelni, aztán ki tudja... :)
Amúgy én Benjit ejtettem volna ki...
Szerintem is gyenge volt a Benji a múlt heti előadásához képest. Csoda hogy nem esett ki, mert mikor a zsűri elkezdett sugdolózni, tisztán kihallható volt ahogy azt mondják: "Benji megy ki" Ezt nem tudom hallotta-e más is?
Lányok közül a Gigi a legjobb.
Borzasztó az egész. Unalmas. Nincsenek olyan húú de kiemelkedő tehetségek, szerintem.
A dalválasztás pocsék.... Vagy olyanokat választanak amit minden tehetségkutatóba legalább egyszer elénekelt már valaki, vagy olyat ami mai sláger, de egyáltalán nem passzol az "énekes" hangjához... Neveket képtelen vagyok megjegyezni mert semmi extra nincs bennük...
Horváth Istvánt én még bent hagytam volna. A többiek jogosan estek ki.
Annak örülök, hogy Timi kiesett.
Adrit ejteném ki legközelebb, valamint Benji is nagyon gyenge és Attila is (hamisan énekel Attila, nekem nem tetszett az utóbbi előadása).
Szerintem Gigi fog nyerni és jogosan, messze ő a legjobb.
De aki még bent marad sokáig, az Andrea lesz.
Roland is jó lenne ha még maradna sokáig, meg Balázs is nagyon jól énekel és Bozont is egész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!