Milyen amerikai tv-csatornákat tudnék interneten nézni?
Angol tanulás céljából szeretnék sokat nézni ilyen észak-amerikai csatornákat, a műsorok témája végül is mindegy, olyan szeretnék nézni, amit a legtöbb amerikai néz, és persze online :D
Előre is köszike!
Ami ott népszerű, az nálunk is nagyjából. Ezek a sorozatok, amiket az adás utáni pár percben már elérhetővé is tesznek. Például este főműsoridőben megy egy epizód, akkor nálunk hajnal 3-4 van, és általában 4-től már tölthetőek is a részek, felirat pedig van hogy már délelőtt van, vagy néhány napon, 1 héten belül.
A sorozatot három dolog miatt érdemes nézni: - nyelvtanulás, mert sokkal több dolog ragad rád, mint egy iskolában vagy tanfolyamon; - feliratozzák, tehát tudod is hogy miről van szó, és nem veszted el a fonalat; - ráadásul szórakoztat is.
A letöltéshez még csak regisztrálni sem kell sehova, mert publikus oldalra teszik ki a részeket, például eztv.it vagy piratebay, egy magnetképes kliens kell hozzá, például utorrent letölti neked.
______
Tévét fogni nem valószínű hogy tudsz, hiszen abból élnek meg hogy ott nézed először, nem pedig ingyen a neten. Ráadásul amikor ott megy a lényeg, mi akkor alszunk, az időeltolódás miatt nekünk hajnalra esnek azok az adások amiket milliók néznek. Még ha streamet is találsz, lehet nincs benned lelkesedés hajnal 3-kor leülni megnézni bármit.
"Ami ott népszerű, az nálunk is nagyjából."
Erős túlzás.
Nálunk nagyjából egy sorozat sem híres.
Hétköznapi ember nem beszél ilyenről, csak leül nézni az RTL Klub-ot.
Csak sorozatos honlapokon ismertek az ilyen sorozatok.
Pl. Sons of Anarchy, Breaking Bad, jelenleg futó 2 legjobb sorozat a tv-ben, a magyarok szerintem 99%-a nem is hallott ezekről, nemhogy nézi.
Na de ennyit az off-ról, most témához kapcsolódóan:
a legegyszerűbb letölteni torrent oldalról a részeket.
A legtöbb amcsi tv csatorna csak Amerikában érhető el.
Hát nem tudom amerikait mennyire érdemes... Tudod...Időeltolódás :D Ha képes vagy éjjel felkelni, csakhogy megnézz egy Castle epizódot... hát :D
Ajánlom inkább az angol csatornákat: Itv1,Itv2 pl. én ezeket szoktam nézni. Rámész egy proxyval a csatorna honlapjára és rámész az élő adásra. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!