Ti ismeritek a winx clubbot? Szeretitek? Mi újat tudtok róla?
Már régóta szeretem, de a youtube-on nem találom magyarul. Hol nézhetném meg? És mit tudtok róla?
Nektek mi a véleményetek a sorozatról? Szeretitek?
Hát talán YT-on akad pár rész, vagy nézz szét a torrentoldalakon. :D
Sok véleményem nincs, annyira nem fogott meg, ha épp semmi mást nem tudtam csinálni, megnéztem épp. Gondolom akik 5-8 évesek voltak, oda meg vissza lehettek érte. :D Hát nem az én korosztályomvolt a célcsoport. De amúgy elég 12 egy tucat, semmi egyedi sztori vagy karakter nem volt benne szerintem. :S
Indavideón van fent csomó videó/rész.
Szia!
Én imádom. (mellesleg sztem nincs korcsoporthoz kötve, nézheti az 5 és nézheti a 18 éves is)
Igen, sajnos You Tube-on nincs sok magyar rész. De indavideón szinte az összes fent van.
Először, amikor láttam az első részét (3. évad 4. rész) akkor nagyon nem fogott meg. De 4 nap után már úgy repültem oda a TV-hez. xD Mindenkit imádok belple, és szerintem mindenki egy "külön egyéniség". Senki sem "átlagos" mindenkinek van valamilyen különlegessége.
Én a Nickelodeonon nézem, most láttam nemrég a teljes 5. évadot. :) Ééés: Hamarosan itt a 6. évad. (szerencsére)
Bárki bármit mond: az én szememben nincs jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!