Bosszú álarca? Hogyisvanez?
Nem olyan régóta nézem a Reflektoron.(ezt csak azért írom így külön, mert azt hiszem, másik adón is adják, de ott máshol tart most a sztori..)
Szóval nem régóta nézem, és néha ki is marad pár rész.. És totálisan nem értem!
Most akkor Mariana=Analia??
Analia akkor gonosz? Ana Luca és Analia(Ana) ugyanaz?
Vagy nem? Mariana meghalt az autóbalesetben, és a testére rakták Analia fejét vagy vmi ilyesmit olvastam de ez abszurd.:D
Elvileg Ana bűnöző volt régen.. Hogy került Mariana mellé a kocsiba?
Szóval ezt az Ana-Mariana részt nem értem... Azt is olvastam h Mariana nem is halt meg?
A Cool tv-n (azt hiszem) levő részekben mintha vmi olyami lett volna múltkor (ez nem tuti), h Ana otthon van a családjával, de Mariana, /aki tisztára olyan mint Ana/, ő meg Daniellel van és Adriana-val.
Szóval zavaros nekem.:P
köszi előre is ha segítetek megérteni.:)
meg vmi olyasmit raktam össze még így apró részletekből, hogy az igazi Analiát (aki rendőr?) fogva tartják..
de akkor Daniel kibe szeret bele?:D
Most lelövöm a poént, tehát ha nem akarod tudni, ne olvas tovább.
Az elején lévő Ana az Mariana, csak a doki Ana arcát adta neki. Analia később visszatér, őt is a doki tartotta fogva. Ő igazáből a rendőr barátja meggyilkolását bosszulja meg Riky-n, tehát ő is jó. Nézd végig a sorozatot, nekem at egyik kedvencem.:)
köszi nem baj h elárultad úgysem tudom végigkövetni a tv-ben..
beten előre meglesem!
meg kb összeállt már a fejemben szóval nem nagy spoiler:D
köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!