Nektek jött már értesítés az RTL szereplőválogatásáról?
Figyelt kérdés
Mert egyre több pletyka terjed.2012. márc. 22. 13:02
21/30 anonim válasza:
igen csak az kerülhet be akit felhívtak mert akkor adnak időpontot.Ha nem hívtak még fel akkor érdemes elküldeni mégegyszer a jelentkezést.
22/30 anonim válasza:
Az nem baj ha még egyszer elküldöm?
23/30 anonim válasza:
Nem baj.A bnőm is úgy csinálta.Főleg akkor érdemes ha hétvégén jelentkeztél.
24/30 anonim válasza:
Köszi,és a barátnőd bejutott 2.-ra? Jelentkezzek arra hogy 'bármikor' el tudok menni?
25/30 anonim válasza:
Én az előzőt két hétvégével ezelőtt küldtem szombaton,és úgy jelentkeztem hogy hétvégén tudok elmenni..
26/30 anonim válasza:
Sziasztok!A jelentkezés után kb.2 héttel hívtak telefonon,vasárnap voltam,beválogattak,hétfőn újra voltam,innen kezdve majd hívnak ha mennem kell...Amúgy rengetegen voltak,hetek óta megy a válogatás és valóban aláírtunk egy titoktartási nyilatkozatot...
27/30 anonim válasza:
Értem,tehát még lehet hogy van esély? Nem tudom, sok hír terjed...
28/30 anonim válasza:
engem is érdekelne bármilyen info ezzel kapcsolatban.. :)
29/30 regina3345 válasza:
Ha hétvégén jelentkeztem van rá esély,hogy felhívnak?vagy ha nem hívnak próbáljam meg megint?Nem gáz ha 3-szor is jelentkezem?Help!
30/30 anonim válasza:
én tagnap voltam castingon. Mennyi időbe tellik míg értesítenek??.Körűbelül hány nap ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!