Akkor most a T-home IPTV-je digitális vagy nem?
A T-Home oldalán ezt olvasom a tv-szolgáltatások összehasonlításánál:
IPTV: Digitális minőség, HD.
Tudom, hogy a HD-t külön meg kell rendelni, de tudtommal a digitális minőséget nem.
Viszont hogy lehet digitális a minőség, ha egy Scart kábel köti össze a TV-t a boxszal?
Mindezt nem kötekedésből kérdezem, hanem pár hete rendeltem meg az IPTV-t, és csak egy Scart kábelt kaptam hozzá, amivel viszont elég szar a képminőség egy 82 centis tévén. Azt mondták, adnak HDMI-s boxot is, ha megrendelem a HD csatornákat, de azokra nekem semmi szükségem.
Viszont így a reklám, és a csomag specifikációja nem csalás? Végül is csak analóg jelet kapok, ami olyan is.
Látom sikerült megértened a kérdést.
Egyébként megoldódott a probléma, kiderült, hogy a boxon van HDMI kimenet is, csak az le volt ragasztva egy matricával. De azt le lehet venni, és akkor jön a digitális jel. Csak erről illene tájékoztatni a nagyérdeműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!