Mit szerettek és mit nem a mexikói szappanoperákban?
Amit nem szeretek:
-nézni őket
-tudni, hogy léteznek
Amit szeretek:
-nem nézni őket
-hogy nem is kötelező
Én mostanában nem nézek szappanoperákat, de a műfaj "hazai fénykorában" ('90-es és 2000-es évek) szinte mindet néztem.
Nem szeretem: kivárni a folytatást
a sablonos fordulatokat
Amit szeretek: Elrepít egzotikus tájakra, egzotikus és szép emberek közé. Életszerű dolgok vannak benne, mégha eltúlozva is. Van benne minden: szerelem, szenvedés, bosszú. A népmesékhez hasonló befejezés: a jó elnyeri jutalmát, a rossz pedig büntetését. Ezáltal reményt is nyújt, hogy az életben van igazság és megéri jó úton járni, mert akkor megtalál a szerelem és a boldogság.
Az egész nem más, mint egy élőszereplős, modern Disney folytatásokban. A Disneyt pedig imádom.
Akik nem szeretik, azok főleg a csöpögőssége miatt irtóznak tőle. Vannak romantikus lelkek, akiknek ez kell, vannak akiknek az akció filmek és van aki jót akar nevetni egy vígjátékon.
Az elsőnek: én nem szeretem az akció filmeket, mégsem zavar a létezésük. Van akit szórakoztat, nem sajnálom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!