Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Az az érdekes, hogy aki eddig írt és ott volt, hogy csak a GYanú árnyékáról ír -írnak-.
Én is voltam válogatáson és mondtam ott, hogy én a sorozat castingra jöttem, nem szeretnék szerepelni a "gyanú árnyékában" sorozatban. Erre rá egy hétre felhívnak, hogy lenne számomra szerep OTT. Mondtam, hogy nem , köszönöm, én a sorozat miatt mentem stb... arról ( azt mondták ) nem tudnak semmit, ők a gyanú árnyékában szerkesztőségétől hívnak.
Csak nem értem, hogy került oda a felvétel...stb. na mindegy.
És tök érdekes, hogy még senki se írt hozzászólást olyan, akit a sorozat miatt hívtak volna vissza.
Én 28 éves, nő vagyok.
Gyanú árnyékában = "a sorozat"
A tavaszi promóban nem volt megnevezve, de most az őszi további válogatásnál sem írták ki hogy ide kell ember. Lehet csak te nem érted, és azt hiszed van valami más sorozat is, de nincs. Ha pedig úgy mész oda, hogy kijelented hogy nem akarsz ott szerepelni, nem csoda hogy furcsán néznek és nem értik mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!